Skip to content
Wat zijn wimperextensions?

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn een populaire manier om de uitstraling van de ogen te verbeteren. Het is een semi-permanente methode die wordt gebruikt om de natuurlijke wimpers te verlengen en te verdikken door synthetische vezels vast te hechten aan de bestaande wimpers met behulp van speciale lijm.

Er zijn verschillende soorten wimperextensions die variëren in lengte, dikte en krul. De lengte kan variëren van 6 mm tot 17 mm en de dikte kan variëren van 0,05 mm tot 0,25 mm. De krul kan variëren van natuurlijk tot dramatisch, afhankelijk van de voorkeur van de klant.

Wimperextensions kunnen tot wel 6-8 weken blijven zitten, afhankelijk van de groeicyclus van de natuurlijke wimpers. Het is belangrijk om de wimperextensions goed te verzorgen om de levensduur te verlengen. Vermijd water gedurende de eerste 24 uur na de behandeling en gebruik geen vettige make-up of lotions in de buurt van de ogen.

Hoewel wimperextensions veilig zijn als ze worden aangebracht door een getrainde professional, is het belangrijk om te weten dat er risico's zijn, zoals irritatie van de ogen en allergische reacties op de lijm. Het is dus belangrijk om voorafgaand aan de behandeling een afspraak te maken met de wimperstylist om eventuele risico's te bespreken en vragen te stellen.

Leave a reply

Your email address will not be published..

Quick Shop