Skip to content

Permanente make-up

Powder Brows

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen bijna volledig ingeschaduwd, De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.  Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof u uw wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.  Alleen is het resultaat semi permanent, dat houdt in dat u na ongeveer 1,5 a 2 jaar uw wenkbrauwen een touch up behandeling moet geven om langer te genieten van perfecte wenkbrauwen.

CHIMENE 
POWDER BROWS | €299
NABEHANDELING BINNEN 6-8 WEKEN | €199
TOUCH UP BINNEN 6 - 12 MAANDEN | €175
TOUCH UP BINNEN 1 - 1,5 JAAR | €200
TOUCH UP BINNEN 1,5 - 2 JAAR | €275

KAYLEIGH
POWDER BROWS | €200
NABEHANDELING BINNEN 6-8 WEKEN | €149
TOUCH UP BINNEN 6 - 12 MAANDEN | €150
TOUCH UP BINNEN 1 - 1,5 JAAR | €175
TOUCH UP BINNEN 1,5 - 2 JAAR | €200

Afspraak maken

Royal Lips

Met lippigmentatie wordt er een goede contour aangebracht rond de lippen en worden ze opgevuld met dezelfde kleur. Hierdoor lijken de lippen voller zonder hun natuurlijke uiterlijk te verliezen.

Als je veel van je eigen liplijn zou afwijken krijg je een onnatuurlijk resultaat. Dat is ook niet nodig voor vollere lippen. Wij gaan maximaal 1 mm over de eigen liplijn heen. Binnen deze marge kan je veel aanpassen. Ongelijkheid van de lippen bijvoorbeeld. Denk ook aan littekentjes, ontstaan door koortslippen of trauma. Deze kunnen we onopvallender maken door ze weer mooi in te kleuren. Het resultaat wordt vollere lippen met een mooiere symmetrie.

ROYAL LIPS | €299
NABEHDANDELING BINNEN 6-8 WEKEN | €199
TOUCH UP BINNEN 6 - 12 MAANDEN | €175
TOUCH UP BINNEN 1 - 1,5 JAAR | €200
TOUCH UP BINNEN 1,5 - 2 JAAR | €275
TOUCH UP BINNEN 2,5 - 3 JAAR | €349

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij pigment in de huid wordt geïmplanteerd om langdurige resultaten te creëren die lijken op make-up. Het wordt meestal toegepast op de wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere delen van het gezicht om definitie, kleur en vorm te verbeteren. Het doel van permanente make-up is om de natuurlijke schoonheid te versterken en de noodzaak van dagelijkse make-up te verminderen.

Powder brows, ook wel bekend als ombre brows of shadow brows, zijn een semi-permanente make-up techniek voor de wenkbrauwen. Deze techniek creëert een zachte, poederachtige afwerking die er natuurlijk uitziet en die niet zo hard opvalt als traditionele tatoeages.

 

Het proces van het aanbrengen van powder brows begint met een consult waarbij de vorm en kleur van de wenkbrauwen worden besproken om een ​​op maat gemaakte look te creëren. Vervolgens wordt tijdens de behandeling pigment in de bovenste laag van de huid aangebracht met een dunne naald. De techniek houdt in dat de pigmentatie in kleine stipjes wordt aangebracht totdat er een mooie poederachtige afwerking is bereikt.

 

De voordelen van powder brows zijn onder meer dat ze minder pijnlijk zijn dan traditionele tatoeages, dat ze minder vaak hoeven te worden bijgewerkt dan microblading en dat ze er heel natuurlijk uitzien. Bovendien zorgt de zachte, poederachtige afwerking ervoor dat de wenkbrauwen er altijd gevuld en gedefinieerd uitzien.

 

Er zijn echter ook nadelen aan deze techniek. Het kan enkele weken duren voordat de wenkbrauwen volledig genezen zijn en in sommige gevallen kan er sprake zijn van roodheid, zwelling of enige ongemak na de behandeling. Bovendien zijn de kosten van een behandeling die powder brows omvat vaak hoger dan die van traditionele wenkbrauwvorming en kan het bijwerken van de wenkbrauwen om de paar jaar nodig zijn.

 

Kortom, als je op zoek bent naar een semi-permanente oplossing voor het invullen en definiëren van je wenkbrauwen, dan is powder brows een goede optie om te overwegen. Het is belangrijk om met je cosmetisch specialist te overleggen of het de juiste behandeling is voor jou en wat je kunt verwachten van het proces en de resultaten.

Lippigmentatie is een semi-permanente make-uptechniek die steeds populairder wordt. Deze techniek omvat het aanbrengen van pigment op de lippen om een ​​natuurlijke en langdurige kleur te creëren. Het resultaat is dat lippen er voller en gezonder uitzien en dat de kleur ervan lang meegaat.

Het proces van lippigmentatie begint met een consult waarbij de vorm en kleur van de lippen worden besproken om een ​​gepersonaliseerd uiterlijk te creëren. Tijdens de behandeling wordt pigment aangebracht op de lippen met een dunne naald. Dit gebeurt in meerdere lagen totdat de gewenste kleurintensiteit is bereikt.

Een groot voordeel van lippigmentatie is het feit dat het de noodzaak om regelmatig lippenstift of lippenpotlood aan te brengen vermindert. De kleur blijft meestal twee tot vijf jaar zitten, afhankelijk van de huidskleur en de nazorg. Na de behandeling kan er wat zwelling of roodheid optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

Er zijn echter enkele nadelen aan lippigmentatie. Een van de grootste nadelen is dat het resultaat niet altijd voorspelbaar is. De kleur kan na verloop van tijd vervagen of veranderen en sommige mensen kunnen last krijgen van littekens, die vaker voorkomen bij rokers. Het is daarom belangrijk om een ​​ervaren en betrouwbare specialist te kiezen voor dit soort behandelingen.

In het algemeen kan lippigmentatie een geweldige oplossing zijn voor mensen die op zoek zijn naar vollere lippen en die hun cosmetische routine willen vereenvoudigen. Het is belangrijk om alle voor- en nadelen af ​​te wegen en een specialist te kiezen die goed bekend is met deze techniek voordat u deze beslissing neemt.

Het genezingsproces van powder brows kan variëren van persoon tot persoon, maar over het algemeen duurt het ongeveer 4-6 weken voordat de huid volledig genezen is. Tijdens de eerste week na de behandeling kunnen de wenkbrauwen er donker en intens uitzien, maar naarmate de huid geneest, zal de kleur van de powder brows vervagen tot een zachte, poederachtige finish.

In de eerste paar dagen na de behandeling is het belangrijk om de wenkbrauwen droog te houden en te vermijden dat ze in contact komen met water. Het dragen van make-up of het aanraken van de wenkbrauwen moet ook worden vermeden om de huid niet te irriteren. Het is normaal dat de huid in de behandelde gebieden licht moet zwellen of rood wordt, maar dit moet binnen enkele dagen verdwijnen.

Na de eerste week kan er zich een lichte korstvorming voordoen op de behandelde huid, wat een normaal deel is van het genezingsproces. Het is belangrijk dat deze korstjes niet worden aangeraakt of afgepeld, omdat dit kan leiden tot littekens of pigmentverlies. Na ongeveer 4-6 weken zijn de powder brows volledig genezen en klaar voor een touch-up om de kleur te behouden.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het resultaat van powder brows afhangt van verschillende factoren, waaronder de huidtype, de hoeveelheid zonlicht die de wenkbrauwen ontvangen en hoe goed de huid na de behandeling wordt verzorgd. Het is essentieel om de nazorginstructies van de behandelaar te volgen om het beste resultaat te behalen.

Terwijl permanente make-up ontworpen is om langdurige resultaten te leveren, zal het na verloop van tijd geleidelijk vervagen. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom dit gebeurt:

1. Natuurlijke celvernieuwing: Het lichaam vervangt constant oude cellen door nieuwe cellen. De huid, waarop permanente make-up is toegepast, ondergaat dezelfde celvernieuwing, waardoor het pigment van de permanente make-up in de loop van de tijd vervaagt.

2. Blootstelling aan de zon: Ultraviolet licht van de zon kan permanente make-up pigmenten afbreken. Blootstelling aan de zon kan permanente make-up laten vervagen en veranderen van kleur.

3. Slechte nazorg: De nazorg is een belangrijk onderdeel van het behouden van permanente make-up. Ondanks dat permanente make-up bedoeld is om lang mee te gaan, kan slechte nazorg er toe leiden dat het pigment sneller vervaagt of zelfs verdwijnt.

Kortom, permanente make-up vervaagt over tijd als gevolg van het natuurlijke afbraakproces van de huid, blootstelling aan de zon, huidveroudering en slechte nazorg. Het is belangrijk om te onthouden dat permanente make-up niet eeuwig meegaat, maar regelmatig bijwerken kan helpen om de resultaten te behouden.

Quick Shop