Skip to content

Faux Freckles

Permanente make-up faux freckles, ook wel bekend als nep sproetjes, is een creatieve en speelse manier om een jeugdige, zomerse uitstraling te creëren. Deze unieke behandeling biedt de mogelijkheid om natuurlijk ogende sproetjes op het gezicht aan te brengen, waardoor het lijkt alsof je van nature gezegend bent met deze schattige pigmentvlekjes.

Faux freckles zijn de ideale keuze voor degenen die hun uitstraling willen verlevendigen en een speels element aan hun gezicht willen toevoegen. Of je nu van nature sproetjes hebt en deze wilt verbeteren, of juist helemaal geen sproetjes hebt maar er wel altijd van hebt gedroomd, permanente make-up faux freckles kunnen een prachtige aanvulling zijn op jouw look.

De behandeling bestaat uit het zorgvuldig aanbrengen van kleine pigmentvlekjes op geselecteerde delen van het gezicht, zoals de wangen, neusbrug en/of het voorhoofd. Het resultaat is een subtiel en natuurlijk ogend effect dat perfect past bij jouw eigen unieke schoonheid.

Met permanente make-up faux freckles kun je een frisse, ongedwongen uitstraling creëren en tegelijkertijd je gezicht een vleugje charme geven. Het is een geweldige manier om je zelfvertrouwen te vergroten en je eigen individualiteit te omarmen.

Of je nu op zoek bent naar een speelse zomerlook of gewoon nieuwsgierig bent naar het idee van faux freckles, deze permanente make-up behandeling kan een opvallende en leuke toevoeging zijn aan jouw schoonheidsregime.

FAUX FRECKLES | €200
NABEHANDELING | €0
FAUX BEAUTY SPOT | €75
NABEHANDELING | €0
TOUCH UP | €75

Boek Faux Freckles
Quick Shop