Skip to content

Academy

Unlock Your Potential with the Ultimate Permanent Makeup Training at Chi Beauty Lounge!

Onze permanente make-up opleidingen zijn geschikt voor iedereen met een passie voor schoonheid en een verlangen om mensen te helpen hun meest zelfverzekerde zelf te zijn. Meld je vandaag nog aan voor een permanente make-up opleiding bij Chi Beauty Lounge en zet de eerste stap naar uw nieuwe carrière in de beauty-industrie!

Basistrainingen

Bij Chi Beauty Lounge bieden we uitgebreide basistrainingen voor Powder Brows en Lippigmentatie, populaire technieken binnen de wereld van permanente make-up.

Tijdens de training worden alle essentiële aspecten van permanente make-up behandeld. Onze ervaren trainers zullen je stap voor stap begeleiden bij het leren van de technieken.

Masterclasses

Bij Chi Beauty Lounge bieden we inspirerende en educatieve Masterclasses, ontworpen om professionals in de schoonheidsindustrie te helpen hun vaardigheden te perfectioneren en hun kennis uit te breiden.

Of je nu geïnteresseerd bent in het verfijnen van je technieken voor wenkbrauwen, lippen, deepliner of andere specifieke aspecten van permanente make-up, we hebben een Masterclass die bij jouw behoeften past. Elke Masterclass is zorgvuldig samengesteld om een diepgaande leerervaring te bieden, inclusief praktische demonstraties, hands-on oefeningen en waardevolle tips en technieken.

Chi Beauty Lounge Academy

Onze academy is gevestigd in Eindhoven. De trainingsdagen vinden plaats tussen 09:30 uur en 18:00 uur. Mocht je een starterskit inclusief apparatuur bij ons afnemen dan zorgen wij dat dit klaar staat in de Academy

Starterkit

Alle basistraining zijn voorzien van een startpakket waarmee je een x aantal behandelingen uit kunt voeren. Een PMU apparaat is los aan te schaffen bij ons.

Machine

Mast Tour

De Mast Tour machine is onze kleinste machine die gemakkelijk kan worden ingepakt. Het frame van deze tatoeagemachine is gescheiden van de grip. Het tatoeagemachineframe kan gemakkelijk worden schoongemaakt en de grip kan worden gesteriliseerd. Het naadloze frame beschermt de binnenkant van de machine.
Een pen-stijl, roterende tatoeagemachine voor gebruik met naaldcartridges. Compatibel met alle standaard tatoeagevoedingen. Machineframes zijn gemaakt van massieve staven hoogwaardig aluminium, gepolijst en geanodiseerd, met een lasergegraveerd logo.
De grip kan veilig worden gesteriliseerd in een autoclaaf. Draai de grip om deze te verwijderen of de naaldlengte aan te passen. De machine heeft een veer van hoogwaardig roestvrij staal in zijn mechanisme. Een speciaal mechanisme zorgt voor een goede, directe slag samen met voldoende zachtheid.

Specificaties:
Nettogewicht: 82 g
Machinediameter: 25 mm
Machinelengte: 85 mm
Slaglengte: 3,5 mm
Snelheid: 8 V/9000 rpm

€250 inclusief 40 naalden

LABINA® MINI PMU DEVICE

Het pigmenteerapparaat LaBina® mini heeft een elektronisch bedieningsapparaat waarmee de snelheid van het hygiënemodule-pigmenteerapparaat wordt geregeld.

U schakelt naar keuze aan en uit met het voetpedaal of met het bedieningsapparaat. De slagsnelheid van de pigmenteernaalden kan worden geregeld tussen 4 en 7 Volt met de toetsen op het praktische en compacte bedieningsapparaat.

Ons lichte en compacte hygiënemodulesysteem LaBina® mini is het optimale apparaat voor aanbieders van permanente make-up die een professioneel pigmenteerapparaat voor hun studio of voor mobiel gebruik zoeken.

Door het kleine formaat is het bijzonder geschikt om mee te nemen. De stabiele aluminium behuizing beschermt het bedieningsapparaat veilig tegen stoten.

€995,00 excl. BTW (€1203,95 incl. BTW)

Bij aanschaf training €725 excl. BTW (inclusief 40 naalden)

DIGITAL ONE PMU APPARAAT

Het pigmenteerapparaat LaBina® Digital one biedt de zelfde veiligheid qua hygiëne als ons pigmenteerapparaat LaBina® mini. Daarnaast maakt het indruk met een nog exactere naaldslag en een bijzonder trillingsarme werking van de Ergonomic Expert-hygiënemodule-handapparaten.

Het vermogen van de motor in het handapparaat is geschikt voor alle permanent-make-up-toepassingen en Tattoos behandelingen. Het digitale bedieningsapparaat zorgt zelfs onder voortdurend wisselende belasting van de naalden voor een zelfs naaldfrequentie.

Op het moment dat de naald in de huid doordringt en de huidweerstand de naalden van gewone pigmenteerapparaten merkbaar afremt, zorgt ons intelligente digitale bedieningsapparaat in combinatie met de sterke motor van het handapparaat ervoor dat het aantal naaldsteken per seconde betrouwbaar op de eerder ingestelde frequentie kan blijven.

De slagsnelheid van de pigmenteernaalden kan ook bij verschillende huidstructuren worden geregeld tussen 50 en 150 slagen per seconde met de toetsen op het praktische en compacte bedieningsapparaat.

De plastic behuizing en het display maken eenvoudige desinfectie mogelijk!

€1895,00 excl. BTW (2292,95 incl. BTW)

Bij aanschaf training €1495 excl. BTW (inclusief 40 naalden)

Quick Shop