Skip to content

Deepliner

Diepliner, ook wel bekend als infralash, is een revolutionaire techniek binnen de wereld van permanente make-up. Het is een kunstzinnige en verfijnde procedure waarmee de ogen op een subtiel en toch opvallende manier kunnen worden geaccentueerd.

Met deepliner wordt een dunne lijn pigment in de wimperlijn aangebracht, net tussen de wimperhaartjes. Dit zorgt voor een natuurlijke en volle uitstraling van de wimpers, zonder dat het er overdreven uitziet. Het is een uitstekende optie voor degenen die hun ogen willen laten spreken met een vleugje mysterie en glamour.

Deze procedure is geschikt voor alle huidtypes en kleuren, en kan worden aangepast aan de individuele voorkeuren en stijl van de persoon. Of je nu een subtiele en elegante look wilt bereiken of juist een meer dramatische en intense uitstraling wil creëren, deepliner kan aan al jouw wensen voldoen.

Een van de grootste voordelen van deepliner is dat het de natuurlijke schoonheid van de ogen verbetert en tegelijkertijd tijd bespaart in de dagelijkse make-up routine. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het aanbrengen van eyeliner die gedurende de dag kan vervagen of uitlopen. Met infralash hoef je alleen maar wakker te worden met perfect gedefinieerde ogen.

Bij het kiezen van een professionele en ervaren specialist die gespecialiseerd is in deepliner, is het belangrijk om goed onderzoek te doen en referenties te bekijken. Zorg ervoor dat je je comfortabel voelt bij de professional en dat je vertrouwen hebt in hun expertise.

Dus, als je klaar bent om de schoonheid van jouw ogen te versterken en een blijvende indruk te maken, overweeg dan zeker deepliner of infralash. Het is een investering in jouw zelfvertrouwen en een prachtige manier om jouw unieke persoonlijkheid te laten stralen.

DEEPLINER BOVEN- EN ONDEROGEN | €225
NABEHANDELING | €75
TOUCH UP BINNEN 14 MAANDEN | €150
TOUCH UP BINNEN 24 MAANDEN | €200

DEEPLINER BOVENOGEN | €175
NABEHANDELING | €75
TOUCH UP BINNEN 14 MAANDEN | €125
TOUCH UP BINNEN 24 MAANDEN | €150

DEEPLINER ONDEROGEN | €95
NABEHANDELING | €65
TOUCH UP BINNEN 14 MAANDEN | €75
TOUCH UP BINNEN 24 MAANDEN | €95

Boek nu

Veelgestelde vragen

We ontvangen je in onze salon op het afgesproken tijdstip. De meeste dames ervaren de behandeling als niet pijnlijk maar voelbaar.

Dan neem je plaats op een van de onze behandelbedden. De specialiste bespreekt samen met jou al je wensen en geeft advies, dan begint ze met het voortekenen. Indien je nog opmerkingen hebt, worden deze aangepast tot de kleur en vorm naar wens is.

Indien je akkoord gaat, begint ze aan de behandeling. De behandeling zelf duurt gemiddeld 1u - 1u, 30min. We proberen stipt te werken en meestal lukt dat, maar soms kan de behandeling meer tijd vragen dus hou ermee rekening bij je dagplanning dat we zouden kunnen uitlopen.Wij zijn meestal drie tot zes maanden op voorhand volgeboekt waardoor consultatiegesprekken niet haalbaar zijn. Voor persoonlijk advies mag je ons altijd contacteren via onze whatsapp service +31 6 19990587 door een foto door te sturen.

​Let op, indien men lenzen draagt is het handig om een lenzendoosje mee te brengen om de lenzen erin te steken. Tijdens de behandeling mogen de lenzen niet in de ogen blijven.

Dag 1-3: zeer donker
Dag 4-10: kans op vervaging
Dag 11-28: géén kleur/vorm te zien
Dag 29-35: licht kleur te zien
Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar​

Na de eerste sessie: 30% zichtbaar resultaat
Na bijwerken: 70% zichtbaar resultaat

Enkel eerste paar uur (max. 1 dag) tenzij de klant enorm gevoelig is kan het tot 3 dagen duren, dit komt zelden voor.

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up hebt gehad.

Zeer vette huid: tot 6 maanden
Vette tot normale huid: 10-14 maanden
Droge tot zeer droge huid: 18-24 maanden

Let op, na 24 maanden geldt het reguliere tarief voor een nieuwe behandeling.

Quick Shop