Zum Inhalt springen

Academy

Master the art of permanent makeup at Chi Beauty Lounge!

Onze permanente make-up opleidingen zijn geschikt voor iedereen met een passie voor schoonheid en een verlangen om mensen te helpen hun meest zelfverzekerde zelf te zijn. Meld je vandaag nog aan voor een permanente make-up opleiding bij Chi Beauty Lounge en zet de eerste stap naar uw nieuwe carrière in de beauty-industrie!

Resultaten na onze trainingen

Basistrainingen

Bij Chi Beauty Lounge bieden we uitgebreide basistrainingen voor Powder Brows en Lippigmentatie, populaire technieken binnen de wereld van permanente make-up.

Tijdens de training worden alle essentiële aspecten van permanente make-up behandeld. Onze ervaren trainers zullen je stap voor stap begeleiden bij het leren van de technieken.

Masterclasses

Bij Chi Beauty Lounge bieden we inspirerende en educatieve Masterclasses, ontworpen om professionals in de schoonheidsindustrie te helpen hun vaardigheden te perfectioneren en hun kennis uit te breiden.

Of je nu geïnteresseerd bent in het verfijnen van je technieken voor wenkbrauwen, lippen, deepliner of andere specifieke aspecten van permanente make-up, we hebben een Masterclass die bij jouw behoeften past. Elke Masterclass is zorgvuldig samengesteld om een diepgaande leerervaring te bieden, inclusief praktische demonstraties, hands-on oefeningen en waardevolle tips en technieken.

Chi Beauty Lounge Academy

Onze academy is gevestigd in Eindhoven. De trainingsdagen vinden plaats tussen 09:30 uur en 18:00 uur. Onze starterkits van de basistraining Powder Brows en combi training bevatten een machine.

Starterkit

Alle basistraining zijn voorzien van een startpakket inclusief machine waarmee je een x aantal behandelingen uit kunt voeren.

Machine

Mast P10 + Halo

Deze set voor PMU bestaat uit de Mast P10 PMU machine en een Mast voeding. Sluit de P10 met de meegeleverde RCA kabel aan op de power supply. Op de voeding stel je het voltage van de machine in.

De Halo heeft een draaiknop op de bovenzijde. Op de voeding kun je ook een voetpedaal aansluiten, dit is optioneel. Gebruik je geen voetpedaal dan activeer je de voeding via het digitale scherm.

Overzicht trainingen
Schnell Einkaufen