Zum Inhalt springen

Dauerhaftes Make-up

Puderbrauen

Bei den Powder Brows werden die Augenbrauen nahezu vollständig schattiert. Der Ansatz der Augenbrauen wird zu den Spitzen hin heller und dunkler schattiert, so dass sie einen schönen Verlauf haben, aber auch sehr weich und natürlich wirken. Bei dieser Technik des Permanent Make-ups erfolgt die Pigmentierung auf eine sehr subtile Art und Weise, so dass es aussieht, als hätten Sie Ihre Augenbrauen mit Augenbrauenpuder gefärbt. Lediglich das Ergebnis ist semipermanent, was bedeutet, dass Sie Ihren Augenbrauen nach etwa 1,5 bis 2 Jahren eine Auffrischungsbehandlung gönnen müssen, um länger in den Genuss perfekter Augenbrauen zu kommen.

Chimen
PUDERBRAUEN | 299 €
NACH DER BEHANDLUNG INNERHALB VON 6-8 WOCHEN | 199 €
Ausbesserung innerhalb von 6–12 Monaten | 175 €
Ausbesserung innerhalb von 1–1,5 Jahren | 200 €
Ausbesserung innerhalb von 1,5–2 Jahren | 275 €

KAYLEIGH
PUDERBRAUEN | 200 €
NACH DER BEHANDLUNG INNERHALB VON 6-8 WOCHEN | 149 €
Ausbesserung innerhalb von 6–12 Monaten | 150 €
Ausbesserung innerhalb von 1–1,5 Jahren | 175 €
Ausbesserung innerhalb von 1,5–2 Jahren | 200 €

Einen Termin machen

Königliche Lippen

Bei der Lippenpigmentierung werden die Lippen gut konturiert und mit der gleichen Farbe ausgefüllt. Dadurch wirken die Lippen voller, ohne dass sie ihr natürliches Aussehen verlieren.

Wenn Sie stark von der eigenen Lippenlinie abweichen, erhalten Sie ein unnatürliches Ergebnis. Für vollere Lippen ist das auch nicht nötig. Wir gehen maximal 1 mm über unsere eigene Lippenlinie. Innerhalb dieses Spielraums können Sie viel anpassen. Zum Beispiel Unebenheiten der Lippen. Denken Sie auch an Narben, die durch Fieberbläschen oder Traumata entstanden sind. Wir können diese unauffälliger machen, indem wir sie wieder schön einfärben. Das Ergebnis sind vollere Lippen mit einer schöneren Symmetrie.

KÖNIGLICHE LIPPEN | 299 €
NACH DER BEHANDLUNG INNERHALB VON 6-8 WOCHEN | 199 €
Ausbesserung innerhalb von 6–12 Monaten | 175 €
Ausbesserung innerhalb von 1–1,5 Jahren | 200 €
Ausbesserung innerhalb von 1,5–2 Jahren | 275 €
Ausbesserung innerhalb von 2,5–3 Jahren | 349 €

Einen Termin machen

Veelgestelde vragen

Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij pigment in de huid wordt geïmplanteerd om langdurige resultaten te creëren die lijken op make-up. Het wordt meestal toegepast op de wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere delen van het gezicht om definitie, kleur en vorm te verbeteren. Het doel van permanente make-up is om de natuurlijke schoonheid te versterken en de noodzaak van dagelijkse make-up te verminderen.

Powder brows, ook wel bekend als ombre brows of shadow brows, zijn een semi-permanente make-up techniek voor de wenkbrauwen. Deze techniek creëert een zachte, poederachtige afwerking die er natuurlijk uitziet en die niet zo hard opvalt als traditionele tatoeages.

 

Het proces van het aanbrengen van powder brows begint met een consult waarbij de vorm en kleur van de wenkbrauwen worden besproken om een ​​op maat gemaakte look te creëren. Vervolgens wordt tijdens de behandeling pigment in de bovenste laag van de huid aangebracht met een dunne naald. De techniek houdt in dat de pigmentatie in kleine stipjes wordt aangebracht totdat er een mooie poederachtige afwerking is bereikt.

 

De voordelen van powder brows zijn onder meer dat ze minder pijnlijk zijn dan traditionele tatoeages, dat ze minder vaak hoeven te worden bijgewerkt dan microblading en dat ze er heel natuurlijk uitzien. Bovendien zorgt de zachte, poederachtige afwerking ervoor dat de wenkbrauwen er altijd gevuld en gedefinieerd uitzien.

 

Er zijn echter ook nadelen aan deze techniek. Het kan enkele weken duren voordat de wenkbrauwen volledig genezen zijn en in sommige gevallen kan er sprake zijn van roodheid, zwelling of enige ongemak na de behandeling. Bovendien zijn de kosten van een behandeling die powder brows omvat vaak hoger dan die van traditionele wenkbrauwvorming en kan het bijwerken van de wenkbrauwen om de paar jaar nodig zijn.

 

Kortom, als je op zoek bent naar een semi-permanente oplossing voor het invullen en definiëren van je wenkbrauwen, dan is powder brows een goede optie om te overwegen. Het is belangrijk om met je cosmetisch specialist te overleggen of het de juiste behandeling is voor jou en wat je kunt verwachten van het proces en de resultaten.

Lippigmentatie is een semi-permanente make-uptechniek die steeds populairder wordt. Deze techniek omvat het aanbrengen van pigment op de lippen om een ​​natuurlijke en langdurige kleur te creëren. Het resultaat is dat lippen er voller en gezonder uitzien en dat de kleur ervan lang meegaat.

Het proces van lippigmentatie begint met een consult waarbij de vorm en kleur van de lippen worden besproken om een ​​gepersonaliseerd uiterlijk te creëren. Tijdens de behandeling wordt pigment aangebracht op de lippen met een dunne naald. Dit gebeurt in meerdere lagen totdat de gewenste kleurintensiteit is bereikt.

Een groot voordeel van lippigmentatie is het feit dat het de noodzaak om regelmatig lippenstift of lippenpotlood aan te brengen vermindert. De kleur blijft meestal twee tot vijf jaar zitten, afhankelijk van de huidskleur en de nazorg. Na de behandeling kan er wat zwelling of roodheid optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

Er zijn echter enkele nadelen aan lippigmentatie. Een van de grootste nadelen is dat het resultaat niet altijd voorspelbaar is. De kleur kan na verloop van tijd vervagen of veranderen en sommige mensen kunnen last krijgen van littekens, die vaker voorkomen bij rokers. Het is daarom belangrijk om een ​​ervaren en betrouwbare specialist te kiezen voor dit soort behandelingen.

In het algemeen kan lippigmentatie een geweldige oplossing zijn voor mensen die op zoek zijn naar vollere lippen en die hun cosmetische routine willen vereenvoudigen. Het is belangrijk om alle voor- en nadelen af ​​te wegen en een specialist te kiezen die goed bekend is met deze techniek voordat u deze beslissing neemt.

Het genezingsproces van powder brows kan variëren van persoon tot persoon, maar over het algemeen duurt het ongeveer 4-6 weken voordat de huid volledig genezen is. Tijdens de eerste week na de behandeling kunnen de wenkbrauwen er donker en intens uitzien, maar naarmate de huid geneest, zal de kleur van de powder brows vervagen tot een zachte, poederachtige finish.

In de eerste paar dagen na de behandeling is het belangrijk om de wenkbrauwen droog te houden en te vermijden dat ze in contact komen met water. Het dragen van make-up of het aanraken van de wenkbrauwen moet ook worden vermeden om de huid niet te irriteren. Het is normaal dat de huid in de behandelde gebieden licht moet zwellen of rood wordt, maar dit moet binnen enkele dagen verdwijnen.

Na de eerste week kan er zich een lichte korstvorming voordoen op de behandelde huid, wat een normaal deel is van het genezingsproces. Het is belangrijk dat deze korstjes niet worden aangeraakt of afgepeld, omdat dit kan leiden tot littekens of pigmentverlies. Na ongeveer 4-6 weken zijn de powder brows volledig genezen en klaar voor een touch-up om de kleur te behouden.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het resultaat van powder brows afhangt van verschillende factoren, waaronder de huidtype, de hoeveelheid zonlicht die de wenkbrauwen ontvangen en hoe goed de huid na de behandeling wordt verzorgd. Het is essentieel om de nazorginstructies van de behandelaar te volgen om het beste resultaat te behalen.

Terwijl permanente make-up ontworpen is om langdurige resultaten te leveren, zal het na verloop van tijd geleidelijk vervagen. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom dit gebeurt:

1. Natuurlijke celvernieuwing: Het lichaam vervangt constant oude cellen door nieuwe cellen. De huid, waarop permanente make-up is toegepast, ondergaat dezelfde celvernieuwing, waardoor het pigment van de permanente make-up in de loop van de tijd vervaagt.

2. Blootstelling aan de zon: Ultraviolet licht van de zon kan permanente make-up pigmenten afbreken. Blootstelling aan de zon kan permanente make-up laten vervagen en veranderen van kleur.

3. Slechte nazorg: De nazorg is een belangrijk onderdeel van het behouden van permanente make-up. Ondanks dat permanente make-up bedoeld is om lang mee te gaan, kan slechte nazorg er toe leiden dat het pigment sneller vervaagt of zelfs verdwijnt.

Kortom, permanente make-up vervaagt over tijd als gevolg van het natuurlijke afbraakproces van de huid, blootstelling aan de zon, huidveroudering en slechte nazorg. Het is belangrijk om te onthouden dat permanente make-up niet eeuwig meegaat, maar regelmatig bijwerken kan helpen om de resultaten te behouden.

Schnell Einkaufen