Zum Inhalt springen

Lippigmentatie

Met lippigmentatie wordt er een goede contour aangebracht rond de lippen en worden ze opgevuld met dezelfde kleur. Hierdoor lijken de lippen voller zonder hun natuurlijke uiterlijk te verliezen.

Als je veel van je eigen liplijn zou afwijken krijg je een onnatuurlijk resultaat. Dat is ook niet nodig voor vollere lippen. Wij gaan maximaal 1 mm over de eigen liplijn heen. Binnen deze marge kan je veel aanpassen, ongelijkheid van de lippen bijvoorbeeld. Denk ook aan littekentjes, ontstaan door koortslippen of trauma. Deze kunnen we onopvallender maken door ze weer mooi in te kleuren. Het resultaat wordt vollere lippen met een mooiere symmetrie.

ROYAL LIPS INCLUSIEF NABEHANDELING | €499
NABEHDANDELING BINNEN 6-8 WEKEN | €0
TOUCH UP BINNEN 6 - 12 MAANDEN | €175
TOUCH UP BINNEN 1 - 1,5 JAAR | €200
TOUCH UP BINNEN 1,5 - 2 JAAR | €275
TOUCH UP BINNEN 2,5 - 3 JAAR | €349

Boek nu

Veelgestelde vragen

Met lippigmentatie wordt er een goede contour aangebracht rond de lippen en worden ze opgevuld met dezelfde kleur. Hierdoor lijken de lippen voller zonder hun natuurlijke uiterlijk te verliezen.

Als je veel van je eigen liplijn zou afwijken krijg je een onnatuurlijk resultaat. Dat is ook niet nodig voor vollere lippen. Wij gaan maximaal 1 mm over de eigen liplijn heen. Binnen deze marge kan je veel aanpassen. Ongelijkheid van de lippen bijvoorbeeld. Denk ook aan littekentjes, ontstaan door koortslippen of trauma. Deze kunnen we onopvallender maken door ze weer mooi in te kleuren. Het resultaat wordt vollere lippen met een mooiere symmetrie.

We ontvangen je in onze salon op het afgesproken tijdstip. We bespreken samen met jou je wensen. We hebben alle mogelijke kleuren dus alles is mogelijk maar zelf zijn wij voorstander van een kleurtje dat het dichtst bij jouw natuurlijke lipkleur past. De lipcontour kan, indien gewenst en afhankelijk van de vorm, 1 tot 2 mm hoger toegepast worden zodat de lippen voller lijken. Na de bespreking, beginnen we met het tekenen van de contour van de lippen met een potloodje. Vervolgens geven we jou de spiegel aan zodat je vooraf de vorm kan zien. Indien je nog opmerkingen hebt, worden deze aangepast tot de vorm naar wens is. Indien je akkoord gaat, beginnen we aan de lippigmentatie. De meeste dames ervaren de behandeling als voelbaar maar niet pijnlijk. In totaal duurt de behandeling ongeveer 2,5u. Wij proberen stipt te werken en meestal lukt dat maar soms kan de behandeling meer tijd vragen dus hou ermee rekening bij je dagplanning dat we zouden kunnen uitlopen.

  • Natuurlijk resultaat
  • Frisse uitstraling
  • Tijdbesparing in de ochtend
  • Geschikt voor alle lipvormen

De lippen zullen er tot watercontact zeer donker uitzien. Na watercontact zullen ze beginnen te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekken, korsten en pigmentverlies zullen ontstaan. Dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. Het is geen reden voor ongerustheid. Probeer er zo min mogelijk aan te zitten zodat het mooi kan genezen.

Het perfecte eindresultaat is 60 dagen na de bijwerking zichtbaar.

Dag 1-3: zeer donker
Dag 4-10: barsten en plekken (geen kleur te zien onder de barsten en plekken)
Dag 11-28: géén zichtbare kleur of vorm
Dag 29-55: kleur en vorm begint terug te komen
Dag 56: kleur en vorm zichtbaar

Het is mogelijk om lippigmentatie te laten toepassen maar er zouden minstens vier weken tussen het plaatsen van de fillers en de lippigmentatie behandeling moeten zitten. Ons advies is om eerst de lippigmentatie en de eerste bijwerkingsafspraak te laten doorgaan en dan de fillers te laten toepassen. Fillers kunnen echter de houdbaarheid van de lippigmentatie verkorten.

Het is niet mogelijk om lippigmentatie te laten toepassen als je koortsblaasjes hebt op het moment van de afspraak. Als je vaker last hebt van koortsblaasjes, adviseren wij om bij je huisarts langs te gaan om medicatie die koortsblaasjes voorkomt te laten voorschrijven. Ook al heb je nooit eerder een koortsblaas gehad, kan de behandeling het virus dat voor koortsblaren zorgt, aanwakkeren.

Schnell Einkaufen