Zum Inhalt springen

Permanente make-up

Creëer blijvende perfectie met permanente make-up van Chi Beauty Lounge

Bij Chi Beauty Lounge zorgen we ervoor dat je er altijd op je best uitziet. Onze hoogopgeleide professionals hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van prachtige en natuurlijk ogende make-up die blijft zitten, ongeacht wat de dag brengt.

Of je nu op zoek bent naar deepliner, lippigmentatie of powder brows, wij hebben de expertise en de techniek om aan jouw wensen te voldoen. Onze behandelingen zijn niet alleen veilig en effectief, maar bieden ook een handige oplossing voor drukke levensstijlen. 

We begrijpen hoe belangrijk het is om er op elk moment van de dag op je best uit te zien, daarom hebben we onze eigen unieke lip techniek ontwikkeld: Royal Lips. Deze techniek is ontworpen om je lippen er voller, meer gedefinieerd en prachtiger uit te laten zien dan ooit tevoren. Onze professionals gebruiken de nieuwste technologieën en hoogwaardige producten om ervoor te zorgen dat je Royal Lips er fantastisch uitzien.

We begrijpen dat elke klant uniek is en specifieke behoeften heeft, dus we zullen altijd met jou samenwerken om de perfecte lipkleur, vorm en stijl te creëren die bij jou en jouw unieke schoonheid passen.

Powder Brows

Geef jouw brows een zachte touch - de perfecte definitie voor een moeiteloos mooie look.

Ontdek

Lippigmentatie

Omarm de kracht van prachtige lippen - blijvende kleur die jouw glimlach versterkt.

Ontdek

Deepliner

Laat je ogen spreken - subtiel, volle wimperrand die elke blik betoverend maken.

Ontdek

Faux Freckles

Speelse sproetjes, eeuwige jeugd - voeg een vleugje charme toe aan jouw uitstraling met permanente faux freckles.

Ontdek
Schnell Einkaufen