Skip to content

Overzicht academy

Bij Chi Beauty Lounge bieden we permanente make-up opleidingen aan voor diegenen die hun passie willen omzetten in een carrière in de beauty-industrie. Chimène heeft jarenlange ervaring in de permanente make-up branche en deelt haar kennis en expertise om onze studenten op te leiden tot succesvolle permanent make-up artiesten.

Onze permanente make-up opleidingen omvatten theoretische en praktische lessen, waarbij studenten de nieuwste technieken en apparatuur leren om de best mogelijke resultaten te bereiken. We bieden hands-on trainingen, zodat studenten de kans hebben om hun vaardigheden te oefenen onder begeleiding van Chimène.

Naast het leren van de technische aspecten van permanente make-up, deelt Chimène haar marketingtips, zodat studenten in staat zijn om hun eigen permanente make-up bedrijf te starten en te laten groeien.

Onze permanente make-up opleidingen zijn geschikt voor iedereen met een passie voor schoonheid en een verlangen om mensen te helpen hun meest zelfverzekerde zelf te zijn. Meld je vandaag nog aan voor een permanente make-up opleiding bij Chi Beauty Lounge en zet de eerste stap naar uw nieuwe carrière in de beauty-industrie!

Basistraining Powder Brows

Bij Chi Beauty Lounge bieden we een uitgebreide basistraining voor Powder Brows, een populaire techniek binnen de wereld van permanente make-up. Deze training duurt 3 dagen en is geschikt voor beginners.

Tijdens de training worden alle essentiële aspecten van Powder Brows behandeld. Onze ervaren trainers zullen je stap voor stap begeleiden bij het leren van de technieken om een zachte, poederachtige look te creëren die de wenkbrauwen op natuurlijke wijze definieert en vult.

Je ontvangt een startpakket bij deze training. Dit uitgebreide pakket bevat alle benodigdheden om direct na de training aan de slag te kunnen.

Tijdens de training is er ook voldoende ruimte voor praktische oefeningen op een model, waarbij je de kans krijgt om je technieken te verfijnen en zelfvertrouwen op te bouwen in het uitvoeren van Powder Brows behandelingen.

Na het voltooien van deze intensieve basistraining ben je goed uitgerust om hoogwaardige Powder Brows behandelingen aan te bieden aan je eigen klanten. Bij Chi Beauty Lounge streven we niet alleen naar professionele training, maar ook naar ondersteuning en begeleiding tijdens je hele carrière als permanente make-up artiest.

Starterkit

Een startpakket inclusief machine t.w.v. €850 is inbegrepen in alle basistrainingen. Hierin zullen alle benodigdheden zitten waarmee je een x aantal behandelingen kunt uitvoeren.

Kosten

De kosten voor de 3-daagse basisopleiding Powder Brows bedraagt €3000,- inclusief BTW. Het is mogelijk om dit in 1 - 5 termijnen te betalen.

Ontdek

Basistraining Lippigmentatie

Bij Chi Beauty Lounge bieden we een uitgebreide basistraining voor Lippigmentatie, een veelgevraagde techniek binnen de wereld van permanente make-up. Deze training duurt 2 dagen en is ideaal voor zowel beginners als ervaren professionals die hun vaardigheden willen verfijnen.

Gedurende de training krijg je de gelegenheid om alle essentiële aspecten van Lippigmentatie te leren. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden bij het perfectioneren van de technieken om de lippen op een natuurlijke wijze te kleuren en te definiëren, rekening houdend met de unieke vorm en kleur van elke klant.

Je ontvangt een startpakket bij deze training. Dit uitgebreide pakket bevat alle benodigdheden om direct na de training aan de slag te kunnen.

Starterkit

Een startpakket t.w.v. €600 is inbegrepen in alle basistrainingen. Hierin zullen alle benodigdheden zitten waarmee je een x aantal behandelingen kunt uitvoeren.

Kosten

De kosten voor de 2-daagse basisopleiding Lippigmentatie bedraagt €2000,- inclusief BTW. Het is mogelijk om dit in 1 - 4 termijnen te betalen.

Ontdek

Basistraining Powder Brows + Lippigmentatie

Bij Chi Beauty Lounge bieden we een uitgebreide combi-basistraining voor zowel Powder Brows als Lippigmentatie, perfect voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren van beide populaire technieken binnen de permanente make-up wereld. Deze training duurt 5 dagen en is ontworpen om zowel beginners als ervaren professionals te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en uit te breiden.

Gedurende de training worden alle aspecten van zowel Powder Brows als Lippigmentatie behandeld. Onze deskundige trainers zullen je begeleiden bij het leren van de technieken om zachte, poederachtige wenkbrauwen te creëren met Powder Brows, evenals het op natuurlijke wijze kleuren en definiëren van de lippen met Lippigmentatie.

En om je op weg te helpen, ontvang je een uitgebreid startpakket. Met dit startpakket heb je alle benodigde tools en producten om direct aan de slag te gaan en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Starterkit

Een startpakket t.w.v. €850 is inbegrepen in alle basistrainingen. Hierin zullen alle benodigdheden zitten waarmee je een x aantal behandelingen kunt uitvoeren.

Kosten

De kosten voor de 5-daagse basisopleiding Powder Brows + Lippigmentatie bedraagt €4050,- inclusief BTW. Het is mogelijk om dit in 1 - 5 termijnen te betalen.

Ontdek

Masterclass Soft Powder Brows

Wil je leren hoe je subtiele, zachte en natuurlijk ogende wenkbrauwen kunt creëren? Doe dan mee aan onze exclusieve Masterclass Soft Powder Brows bij Chi Beauty Lounge. In deze 1-daagse training, speciaal ontworpen voor ervaren professionals in de permanente make-up industrie, leer je geavanceerde technieken om perfecte, poederachtige wenkbrauwen te maken.


Onze ervaren trainers zullen je begeleiden bij het gebruik van verschillende technieken zoals shading, ombre en stilleto om de wenkbrauwen met een subtiele en zachte uitstraling te creëren. Of je nu nieuw bent in de wereld van permanente make-up of je vaardigheden wilt verfijnen, deze masterclass zal je helpen om je te onderscheiden in de industrie en je klanten te voorzien van prachtige wenkbrauwen.

Starterkit

Een startpakket en PMU apparaat is aan te schaffen bij de training.

Kosten

De kosten voor de 1-daagse masterclass Soft Powder Brows bedraagt €975,- inclusief BTW. Het is mogelijk om dit in 1 - 4 termijnen te betalen.

Ontdek

Masterclass Royal Lips

Ontdek de geheimen van prachtige, koninklijke lippen tijdens onze exclusieve Masterclass Royal Lips bij Chi Beauty Lounge. Deze intensieve training van 1 dag is speciaal ontworpen voor ervaren professionals in de permanente make-up industrie die hun expertise willen vergroten en hun klanten willen voorzien van verbluffende lippen.

Onze gespecialiseerde trainers zullen je begeleiden bij het perfectioneren van geavanceerde technieken zoals lipcontour, schaduweffecten en het creëren van multidimensionale kleurgradaties. Je leert hoe je de natuurlijke vorm van de lippen kunt verbeteren en de lipkleur kunt verlevendigen, waardoor je klanten een prachtige en langdurige liplook krijgen.

Starterkit

Een startpakket en PMU apparaat is aan te schaffen bij de training. 

Kosten

De kosten voor de 1-daagse masterclass Royal Lips bedraagt €975,- inclusief BTW. Het is mogelijk om dit in 1 - 4 termijnen te betalen.

Ontdek

Training Deepliner/Infralash

Ontdek de kunst van Deepliner en Infralash tijdens de exclusieve training bij Chi Beauty Lounge. Deze speciale training van 1 dag is bedoeld voor professionals in de permanente make-up industrie die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun technieken voor het creëren van expressieve en prachtige ogen.

Onze ervaren trainers zullen je begeleiden bij het leren van de nieuwste technieken voor het aanbrengen de subtiele en natuurlijke techniek van Infralash, waarbij pigment nauwkeurig wordt aangebracht tussen de wimpers voor een vollere en gedefinieerde wimperlijn.

Je ontvangt een startpakket bij deze training. Dit uitgebreide pakket bevat alle benodigdheden om direct na de training aan de slag te kunnen.

Starterkit

Een startpakket is inbegrepen in alle basistrainingen. Hierin zullen alle benodigdheden zitten waarmee je een x aantal behandelingen kunt uitvoeren. Een PMU apparaat is bij ons aan te schaffen. 

Kosten

De kosten voor de 1-daagse training deepliner/infralash bedraagt €1500,- inclusief BTW. Het is mogelijk om dit in 1 - 4 termijnen te betalen.

Ontdek
Quick Shop